Coses sobre mi

Vaig néixer a Sitges l'any 1971, estic casada i tinc dos fills en Gerard i la Mariona.

Ja des de petita que segueixo el negoci familiar, van ser els meus avis paterns, la Conxita i en Josep qui el van iniciar com a tal sobre el 1950,  Actualment participo del negoci familiar realitzant les postres del Restaurant Mare Nostrum. El restaurant situat davant del mar Mediterrani és de cuina tradicional marinera, és un dels restaurants pioners de Sitges.

Els meus avis per part materna eren en Joan Grau i la Rosa Paretas, eren masovers de Can Baró, una masia de St Pere de Ribes, la nostra família es va encarregar de Can Baró durant cinc generacions. Els sitgetans la coneixen la coneixien prou bé ja que la feien servir d'una manera lúdica, anaven a comprar vi, a dinar....

Vaig estudiar a l'Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona. Més tard vaig treballar al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, en el departament de convidats. També vaig realitzar un any de pastisseria tradicional a l'Espai Sucre, un restaurant-escola de postres a Barcelona. I al 2011 vaig realitzar un curs de cuina integral a l'escola Hofmann de Barcelona on he comprès la base de la nostra cuina. Actualment estudio a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) el grau de Comunicació, que aniré fent poc a poc, la meva intenció és convalidar uns estudis que vaig fer al Regne Unit, es deia Guildhall University  molt a prop de la City de Londres.