Associacions, entitats....

enllaços interessants
Associacions sobre la Síndrome de Williams

Associació Catalana Síndrome de Williams
https://www.facebook.com/As.Cat.S.W
Associació Sindrome de Williams Espanya 
http://www.sindromewilliamscantabria.blogspot.com.es/
Associació dels EEUU sobre la SW
Associació del Regne Unit sobre la SWAssociacions relacionades amb la discapacitat:


Dincat agrupa més de 300 entitats que actuen a Catalunya en l'àmbit de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya) neix del procés d’integració de les tres entitats principals del sector: Federació APPS (Federació catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual), Coordinadora de Tallers per a Persones amb Discapacitat Psíquica de Catalunya i l'Associació Empresarial APPS.
Oferim als nostres fills/es amb discapacitat, la possibilitat relacionar-se i millorar la qualitat de vida a través de la pràctica de l'exercici físic i l'esport
Som una Associació sense ànim de lucre i d’utilitat pública, formada per familiars de persones amb discapacitat intel.lectual, i professionals de l’activitat físico- esportiva.

pàgina web: http://www.juntsenaccio.org/
https://www.facebook.com/juntsenaccio

Musicoteràpia:

a Barcelona: 
Institut Català de musicoteràpia

Àrea de Musicoteràpia del Centre d'Estudis Musicals Maria Grever
http://musicoterapiamariagrever.com/

Centre de Teràpies Assistides amb Cans
neix fruit dels anys de treball dins del món de l'ensinistrament caní i de les teràpies assistides amb animals, tan pel que fa a la pràctica com a la formació d’altres professionals.
Fruit de la nostra filosofia i experiència diària, vam observar que l’entorn de les persones amb discapacitat sol·licitava cada cop més de les teràpies assistides amb animals amb la finalitat de contribuir a una millora del benestar de les persones .
L’objectiu de CTAC és formar nous professionals dins de les TAA i així poder oferir els nostres serveis de teràpies assistides amb gossos a totes les persones o entitats que ho sol·licitin. I incloure cada cop més programes d’inserció laboral per a persones amb discapacitat dins del món animal.
La nostra empresa està ubicada a la ciutat de Sitges (Barcelona) des d’on realitzem totes les nostres activitats.

Hípica adaptada:
  
Equinoteràpia
a Vilanova i la Geltrú: Centro Hípico Rosper

Lleure Inclusiu
a Vilanova i la Geltrú
Centre d'Esplai Drac Màgic
Esplais Catalans, federació d'esplais laics de Catalunya (Esplac) és una associació catalana d'educació en el temps lliure per a infants i joves.
Esplais Catalans és un espai de trobada, reflexió i intercanvi que té per finalitat adequar la proposta educativa a la realitat del món actual i a les necessitats dels infants i dels joves, tot partint de l'ideari laic i progressista, compartit amb la resta d'entitats del Moviment.
pàgina web: http://www.dracmagic.org/
i aquí trobareu la seva revista!!!
a Barcelona .Associació d'oci Inclusiu Saräu

Fundació LUDALIA
http://www.ludalia.com/nouLUDcatala/nouLUDALIApresentacio.html

La Fundació Ludàlia, entitat sense ànim de lucre, es dedica a promocionar el lleure i la cultura entre els joves de 18 a 45 anys amb discapacitat intel·lectual, amb necessitats de suport intermitent i limitat. L’objectiu que dóna sentit a Ludàlia és compartir amb la societat les capacitats diferents d’aquestes persones i el seu dret al lleure i la cultura mitjançant activitats i projectes inclusius.
Les activitats es duen a terme en espais normalitzats i a disposició de la societat, compten amb el suport d’un equip de monitors especialitzats i estan pensades per afavorir la relació qualitativa, l’amistat i la interacció entre els participants.